Recept: Fläskfilé med potatismos
Ingredienser (två portioner):
200 gram fläskfilé i skivor
salt och peppar
1 dl vatten
2 msk soja
2 klyfta finhackad vitlök
1 st röd paprika i bitar
1 st grön paprika i bitar
100 gram minimajs (8 st)
2 dl potatismos (paket)
0.5 dl finhackad persilja
Gör såhär:
Halstra fläskfiléerna i torr panna, salta och peppra. Ta upp dem och håll varma, slå en dl vatten och två matskedar soja i stekpannan, sänk värmen och låt grönsalerna bräsera i 3-4 minuter. Häll grönsakerna över filéerna, servera med två dl färdigt potatismos (se bruksanvisning på paketet), som gjorts grönprickig med persiljan.
Per portion: 265 kcal
200 gram fläskfilé i skivor
salt och peppar
1 dl vatten
2 msk soja
2 klyfta finhackad vitlök
1 st röd paprika i bitar
1 st grön paprika i bitar
100 gram minimajs (8 st)
2 dl potatismos (paket)
0.5 dl finhackad persilja
Gör såhär:
Halstra fläskfiléerna i torr panna, salta och peppra. Ta upp dem och håll varma, slå en dl vatten och två matskedar soja i stekpannan, sänk värmen och låt grönsalerna bräsera i 3-4 minuter. Häll grönsakerna över filéerna, servera med två dl färdigt potatismos (se bruksanvisning på paketet), som gjorts grönprickig med persiljan.
Per portion: 265 kcal
Kommentarer
Trackback